The Walls, uw professionele schilder in Deurne

Schilderwerken voeren we met de nodige precisie uit. Zowel voor het schilderen van uw muren, plafonds, deuren, … binnen of buiten kan u bij ons terecht. Ook voor speciale schildertechnieken of het plaatsen van kroonlijsten (sierlijsten) kan u beroep doen op ons. We werken samen met professionele schilders in Deurne.

Vooraleer u van start gaat, is het belangrijk om de juiste kleur en soort verf te kiezen. Kleur heeft een groot effect op uw gevoelsleven, houd er dus rekening mee bij de inrichting of restyling van uw gebouw. Nog geen idee? U mag alvast verf gaan kiezen bij de Blauwe Hond, met diverse winkels in Antwerpen en Hoboken.

Om uw verfwerken tot in detail uit te voeren, hebben we een erkende opleiding van drie jaar achter de rug. Vooraleer we beginnen te verven, voeren we uiteraard ook voorbereidende werken uit zoals het plamuren van gaten en barsten, het afhalen van oud behang of het schilderen van ramen.

Contact

Elke grootte van project wordt met finesse uitgewerkt. Voor elke toepassing of ondergrond weten we een gepaste oplossing. Wie een kleine muur of een totaalproject van schilderwerken wil laten uitvoeren, neemt best contact op. Vraag naar een vrijblijvende offerte en gratis advies.

Clikc+