The Walls, renovatiebedrijf in Deurne

Op zoek naar een renovatiebedrijf voor uw project in de regio Antwerpen en omstreken? Bij The Walls in Deurne voeren we algemene renovatiewerken uit van A tot Z voor zowel particulieren als bedrijven. We werken met verschillende ploegen waarbij iedere ploeg zich specialiseert in hun eigen bouwactiviteit.

De groep jonge en gemotiveerde medewerkers en vaste en betrouwbare onderaannemers garanderen kwaliteit bij de uitvoering en tevredenheid van de klant. Elk project beschouwen we als een aparte uitdaging. Als belangrijkste vinden we het persoonlijk contact met de klant en - voor zo goed als dat mogelijk is - het voldoen van zijn eisen.

Ramen en deuren

Ramen en deuren vormen een erg belangrijk onderdeel van uw huis of appartement. Niet alleen de uitstraling van uw woning, maar ook het algemene wooncomfort dat uzelf ervaart, wordt ermee bepaald. Dankzij twintig jaar professionele ervaring kunnen wij voor elk gebouw een deur of raam op maat plaatsen.

Keukenrenovatie

Na verloop van jaren is de keuken aan vervanging toe. Niet alleen omwille van het design, maar door het dagelijks gebruik duikt er her en der slijtage op. Een volledig nieuwe keuken is mogelijk een te dure investering, dus waarom niet uw oude keuken renoveren.

Badkamerrenovatie

Uw vragen moeten zich niet beperken tot het renoveren van uw douchewand of inloopdouche. We voorzien uw badkamer weer van alle comfort en toveren dit om tot een eigentijdse ruimte.

Schilderwerken

Zowel voor het schilderen van uw muren, plafonds, deuren, … binnen of buiten kan u bij ons terecht. Ook voor speciale schildertechnieken of het plaatsen van kroonlijsten (sierlijsten) kan u beroep doen op ons.

Tegelwerken

Als specialist in vloer- en tegelwerken plaatsen wij al uw keramische vloer- en wandtegels, trappen en natuursteen. De opgebouwde ervaring en vakbekwaamheid helpt uw nieuwbouw- of renovatieproject realiseren.

Contact

Onze flexibiliteit, één aanspreekpunt voor uw renovatiewerken en de 100% tevredenheidsgarantie zijn drie belangrijk troeven die we u aanbieden om met The Walls in zee te gaan. Dankzij de meerderjarige activiteit en de stabiele positie op de markt - sinds 2006 - zijn we bereid om elke opdracht aan te nemen, zowel groot als klein.

Clikc+