The Walls, voor uw keukenrenovatie in Deurne

U wily uw keuken renoveren? Wij doen de afbraak van uw oude keuken, plaatsen de nodige nieuwe leidingen en elektriciteitsvoorziening en regelen de levering en plaatsing en afwerking van uw nieuwe droomkeuken. The Walls voert alle keukenrenovaties in Deurne met precisie uit.

Bespaar geld met renovaties

Na verloop van jaren is de keuken aan vervanging toe! Niet alleen omwille van het design, maar door het dagdagelijks gebruik duikt er her en der slijtage op. Een volledig nieuwe keuken is mogelijk een te dure investering. Een goed doordachte aanpak om te renoveren, in samenwerking met ons, kan u heel wat geld besparen.

Wanneer renoveren een optie is, bent u sowieso financieel beter af. Daarnaast brengen (totaal)renovaties ook minder werk met zich mee en beschikt u met een beperkt aantal ingrepen weer over een keuken die er spiksplinternieuw uitziet.

Aanschaf keukenmeubilair

Voor keukenrenovaties werken we samen met Thys in Kapellen. Daar heeft u de mogelijkheid om allerhande keukenmeubilair uit te kiezen binnen diverse prijscategorieën. U vindt er een ruim aanbod aan keukens voor alle stijlen.

Contact

De mogelijkheden om uw keuken te renoveren zijn eindeloos. Samen met u bekijken we wat praktisch haalbaar is en wat het prijskaartje betreft. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Clikc+